Vloerwerken,
Een vloer om op te bouwen!

De vloer is de basis van je interieur. Perfect gelegd, garandeert hij een snelle en vlekkeloze afwerking van je huis. Sven De Meuter is met zijn jarenlange ervaring als vloerder de geknipte vakman om uw verwachtingen te overtreffen!

Die ervaring in combinatie met traditionele procedés zoals werken met verse chape en mortel, zorgen ervoor dat uw project meteen afgewerkt is zoals het hoort: proper en snel gelegd, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Tegelwerken,
Tegels tot op de
millimeter precies!

Bij een nieuwe badkamer, toilet of keuken, of de renovatie van deze ruimtes, is het de tegelzetter die de afwerkingsgraad van de hele ruimte bepaalt. Voor tegelwerken die tot op de millimeter precies zijn uitgevoerd, ben je bij Sven De Meuter aan het juiste adres.

De ervaring en precisie is niet enkel van belang voor het oog, ook qua duurzaamheid van het geheel is het onontbeerlijk. Waterinsijpeling kan immers zware gevolgen hebben. Een correct geplaatst waterdicht membraan en de vakkennis van Sven de Meuter zijn onmisbaar voor een kwalitatief en duurzaam resultaat, ook bij een inloopdouche.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Wat ons onderscheid

  • Meer dan 12 jaar ervaring
  • Regelmatig opleidingen volgen
  • Regelmatig naar vakbeurzen
  • Vakkundig advies geven
  • Eigen materiaal
  • Ruime kennis 
  • Persoonlijk contact

Wij realiseren uw
outdoor woondroom!

Grondwerken

Een terrein afgraven en nivelleren, bouwgrond ruimen en bouwklaar maken, een zwembad uitgraven of beton storten voor een stevige fundering van uw project…

Opritten & terrassen

Een oprit aanleggen, dat is werk voor een ervaren vakman. Tenminste als u geen putten of verzakkingen wil, maar wel een oprit die netjes is afgewerkt.

Gyprocwerken

Frames in Metal Stud of hout plaatsen, zolderwand en plafonds isoleren, leidingen en buizen wegwerken, hellend dak isoleren en afwerken met Gyproc.

Realisaties Vloer- & tegelwerken